Seneste nyt fra commissioning fronten:

Commissioning Leder søges til Tholstrup Råd. Ingeniører

Carlsberg New Central Office er nu officielt afleveret. Vi finpudser de sidste elementer og glæder os over at have været med i dette fantastiske projekt, som vi med stolthed kan aflevere til bygherre.

Nye projekter er i støbeskeen. I fællesskab med vore nye samarbejdspartnere, kigger vi på spændende byggerier – hvor commissioning vil få en betydningsfuld rolle.

I den forbindelse søger vi nye medarbejdere:

Stillingsbetegnelse: Commission Leder/ Senior Konsulent

Arbejdssted: Valby

Ansættelsestidspunkt: Snarest muligt – senest 01.01.2020

Tholstrup Rådgivende Ingeniører er en nystartet, innovativ virksomhed, hvor hjertebarnet er commissioning. Søren Tholstrup har været med fra starten, udviklet og indarbejdet commissioning i den etablerede byggebranche. Vi nytænker og implementerer dette værktøj og samarbejder med store bygherrer og entreprenører, fra projektets start, til det er i mål.

Yderligere fokuspunkter for vores virksomhed, er at sikre, at vore projekter får en god og veldokumenteret overgang til drift, samt indarbejdelse af energi- og funktionsoptimale løsninger.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af et dynamisk team, med fokus på høj faglighed og et ønske om konstant at videreudvikle og forny vore kompetencer og ydelser. Vi er en virksomhed der giver dig plads til din personlige udvikling, dine idéer er velkomne, vi taler om tingene og hjælper hinanden frem mod et fælles mål.

Vi det som én af vore vigtigste opgaver at bygge bro mellem byggeriets parter – og på den måde gøre vores til, at byggerier bliver afleveret til tiden, til prisen og til alles tilfredshed.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Ledelse af commissioning-ydelse
  • Ledelse af commissioning-team
  • Statusopdatering
  • Dokumenthåndtering
  • Budgetopfølgning
  • Interessenthåndtering
  • Aktiv deltagelse i konceptudvikling

Vore forventninger til dig:

Du er en erfaren projektleder af teknisk komplekse projekter med indgående kendskab til rådgiver- eller entreprenørbranchen. Vi ser gerne at du er uddannet ingeniør eller maskinmester.

Du er struktureret og målrettet, kommunikerer tydeligt og har en proaktiv tilgang til opgaverne. Et holistisk syn på byggebranchen, hvor du ser hele billedet – er ønskværdigt, ligesom godt købmandskab og politisk tæft vil passe godt ind i vores virksomhed.

Ligeledes forventer vi en analytisk tilgang til byggebranchen og at du kan håndtere totaløkonomiske betragtninger.

Har ovenstående din interesse, send venligst skriftlig ansøgning vedlagt CV, på mail til pp@tholstrup-ing.dk